Jogi nyilatkozat


A nyilatkozat tartalmazza azokat a szabályokat, információkat, amely szabályozza a www.kordakozmetika.hu és az oldal felhasználói között létrejövő kapcsolatot.
Tulajdonos: www.kordakozmetika.hu
                   Korda Veronika, kozmetikus

Elérhetőség: E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

A kordakozmetika.hu weboldalon található szöveges tájékoztatók, leírások, adatok, grafikai elemek, elrendezés, oldalszerkezet és az ehhez rendelt funkcionális megoldások Korda Veronika kozmetikus, szolgáltató tulajdonát képezik.  

Az oldalon található bárminemű elem szellemi tulajdonjogot képez, felhasználása engedélyköteles, melyet a jogtulajdonos, Korda Veronika, írásban és szóban egyaránt engedélyezhet. Amennyiben a felhasználó nem tesz eleget az engedélykötelezettségnek jogi következményekkel kell számolnia a szerzői jogok megsértése miatt.  

A kordakozmetika.hu főoldalára mutató link más oldalakon elhelyezhető külön engedély nélkül. A weboldal szerkesztésére, változtatására a tulajdonos, Korda Veronika fenntartja a jogot.

 A weboldal csak oly módon használható, hogy a tevékenység nem módosítja az oldalon található tartalmakat, funkciókat.  

A weboldalra felhelyezett információk pontosságáért, helyességéért a tulajdonos nem vállal felelősséget, az információk jóhiszeműen, a tájékoztatás céljából kerültek fel. Továbbá a tulajdonos nem vállal garanciát a weboldal letöltéséből vagy elérhetetlenségéből eredő károkért.

A weboldal tartalmainak, funkcióinak jogellenes felhasználása a szerzői, a polgári illetve a büntető jogszabályokban foglalt jogkövetkezményeket vonhatja maga után.


Az oldalon megjelenő tartalmak kifejezetten a tájékoztatást célozzák meg ezért a tartalmakhoz köthető harmadik személy által végzett kereskedelmi, terjesztési tevékenységekért a tulajdonos nem vonható felelősségre.

Minden jog fenntarva © 2018 kordakozmetika.hu - Korda Kozmetika Budapest VI. kerület E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.