Gyanta és szépségápolás

Kozmetika Budapest Szortelenites

A gyantázás a leggyakrabban alkalmazott és legkedveltebb szőrtelenítési eljárás, melynek célja, hogy a testről a szőrt minél fájdalom mentesebben eltávolítsuk. Napjainkban a szőrtelenítés a személyes higiénia részévé vált és egyre fontosabb szempont lett a gyors és tartós eredmény, melyre kitűnő megoldást nyújt a gyantázás.

Ezzel a megoldással marad a legtovább sima a bőr (3-5 hétig). A szőrszálak beleragadnak a meleg, folyékony gyantába, majd az lassan megszilárdul és a megfelelő irányba történő hirtelen rántással kitépődnek. A szőrszál kitépésének hatására a szőrhagymák elhalnak és lassan kikopik a szőr.

Budapesten, a VI.kerület Vörösmarty utca 51/a alatt található kozmetikámban a szőrtelenítést higiénikus környezetben, speciális gyantákkal végzem, melyek elősegítik a szőrszálak hatékony eltávolítását.


Az intim testrész ápoltsága és megjelenése mindenki számára fontos korosztálytól függetlenül.  Nagyon fontos, hogy a megfelelő anyagokkal és technikával történjen a szőr eltávolítása az intim testrészünkről.


Azulénes gyantázás: érzékeny területekhez...további részletekhez klikkelj ide

Cukorpasztás gyantázás: A Szőrtelenítő Cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően többször is felvihető az adott bőrfelületre........további részletekhez klikkelj ide

 

 

Minden jog fenntarva © 2018 kordakozmetika.hu - Korda Kozmetika Budapest VI. kerület E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.