Azulénes gyantázás

Budapesti kozmetikámban a szőrtelenítést higiénikus környezetben, speciális gyantákkal végzem, melyek elősegítik a szőrszálak hatékony eltávolítását.

Az érzékeny területeken, mint az intim területek, hónalj, bajusz egy krémes állagú, azulénes (a kamilla hatóanyaga) gyantát használok, melyet spatulával kenek fel az adott részekre és egy könnyed mozdulattal távolítom el.
Nem használok lehúzópapírt, mivel ezzel fokoznám a mechanikai hatást és a bőr irritációt. Ez a gyanta csak a szőrszálakhoz tapad hozzá, így a kezelés után nem lesz ragacsos a vendég bőre. Az érzékeny bőrű vendégeknél a bőrkipirosodás valamint a szőrbenövés jelentősen lecsökken. Intim gyantázást csak NŐI vendégeknél vállalok!

Kozmetika Budapest Azulenes gyantazas                         Kozmetika Budapest Azulenes gyantazas2

A többi területen (karok, lábak, mellkas, hát) szintén egy azulénes gyantát használok, melyet a papíros módszerrel alkalmazok.

Minden kezelés után nyugtató, gyulladáscsökkentő, hidratáló krémmel ápolom a bőrt, mely csipkebogyót tartalmaz. 

Gyantázás után:
- Kerülendő a szolárium használata, mivel a gyantázás során eltávolítjuk a felső elszarusodott hámréteget, amely véd a káros  hatásokkal szemben, így a bőr könnyen leéghet és foltosodhat.
- Ne használjunk önbarnító krémeket, mert a nem egyenletes bőrfelszín miatt rosszul oszlik el a termék, és foltosodás léphet fel.
- Kerüljük a meleg vizes fürdőt, mivel ez vérbőséghez vezet, fokozza a gyulladást és a bőr lassabban fog regenerálódni.
- Az esetleges begyulladt, benőtt szőrszálakat ne kíséreljük meg otthon eltávolítani, mert további gyulladásokat, fertőzéseket idézhetünk elő.

Fontos tudnivalók:
-    A szőrtelenítést soha ne végezzük sérült bőrfelületen.
-    Közvetlenül szőrtelenítés után ne napozz, és ne szoláriumozz.
-   Gyantázáskor kerüljük a farmernadrág viselését, mivel anyaga irritációt okozhat, és ez megnövelheti a benövések és gyulladások  lehetőségét.
-    Csökkenthetjük a szőrbenövés számát, ha rendszeresen radírozzuk. (zuhanyozáshoz használhatunk lufa szivacsot)


Igény szerint teljes női intim gyantát is vállalok!

Azulénes intim gyanta ( popsival ) ára: 3.000 Ft.

Intim gyantázást csak női vendégeknél vállalok!

 

 

 

Minden jog fenntarva © 2018 kordakozmetika.hu - Korda Kozmetika Budapest VI. kerület E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.