Szőrtelenítés cukorpasztával

Ideje másként gondolkozni a depilációról!

A szépítő cukor nem csak hizlal és rontja a fogakat, hanem varázslatos és természetes anyaga a szépségápolásnak.

Az évezredes hagyományokból életre hívott, a kor igényeire alakított cukorpaszta és a hozzákapcsolódó depilációs eljárás tökéletes és tartós megoldást kínál minden bőr és szőrtípusra. Hatékonyan és kíméletesen távolítja el az egészen rövid, akár a benőtt szőrszálakat is.  

Simogató szőrtelenítés

Az PANDHY'S™ Szőrtelenítő Cukorpaszta, Kleopátra aranyának, az évszázadok óta ismert és használt cukorfőzetnek a modernizált változata. Az eljárás és az anyag korszerűsítésével az ókori módszer alkalmassá vált a legigényesebb kozmetikai szalonokban történő alkalmazásra.

A Szőrtelenítő Cukorpaszta az ókori közel-keleti recepteken alapuló cukor-víz főzet, amely egy szabadalmazott eljárással, sav (citrom) hozzáadása nélkül készül.

          

Miért lényeges a (citrom)sav mellőzése?

Elsősorban, mert stabil konzisztenciájú anyagra van szükségünk a kézi-technikához, mert a citromsav pórusösszehúzó hatása kifejezetten a depilációs eljárás alapelvével ellenkezik, és azért is, mert a citromsav növeli a bőr fényérzékenységét, és szélsőséges esetben allergizálhat is.

A paszta kizárólag természetes anyagokból, vízből és cukorból áll, semmilyen kémiai-, illat-, vagy színezőanyagot nem tartalmaz, nem okoz bőrirritációt, az édesszájúak akár meg is ehetik! A Szőrtelenítő Cukorpaszta csak a szőrhöz magához tapad, ennek a gyengédségnek köszönhetően többször is felvihető az adott bőrfelületre, a szőrt teljesen eltávolítja, és nem hagy hátra a tüszőbe tört szőrszálakat, vörös, irritált bőrt. Gyengéden távolítja el az elhalt hámsejteket, így a kezelés lényegesen kevésbé kellemetlen, az eredmény pedig a hosszantartó bársonyos, sima bőr.

  cukorpaszta1
     

A cukorpasztát kézzel masszírozom be a szőrtelenítendő bőrfelületre, a szőr növekedésével ellentétes irányban.

A paszta testmeleg, így használatával nem áll fenn az égetés veszélye. A szőrt a növekedési iránnyal egyezően távolítja el, így a szőrtelenítéshez elégséges akár 1-2 mm szőrhosszúság is, sőt a kézi technikával a benőtt szőrök is eltávolíthatóak, az-az lehetővé válik, hogy a depilációt növekedési fázisban végezhessük, meghosszabbítva az időt a szőr visszanövéséig. A cukorpaszta körbeveszi a szőrszálat, bizonyos mélységig belefolyik a tüszőbe, így nem marad betört szőrszál sem.

Az eljárás tökéletesen higiénikus, a cukor maga egy természetes tartósítószer, nem engedi a pasztában semmilyen baktérium megtelepedését, minőségét korlátlan ideig megőrzi.  

A felesleges paszta langyos vízzel tökéletesen eltávolítható a bőrről, textíliákból és minden egyéb anyagból, felületről, így a kezelést követő tisztítás egyszerű, nincs szükség hozzá különféle vegyszerekre.

  Kozmetika Budapest VI kerület 001

 

cukorpaszta5

Cukorpasztával comb szőrtelenítését nem vállalom!

Intim gyantázást csak női vendégeknél vállalok!

Minden jog fenntarva © 2018 kordakozmetika.hu - Korda Kozmetika Budapest VI. kerület E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.