ARCKezelések

Arckezelések Kozmetika Budapest VI kerület
 
Az arctisztítás, ápolás jelentősége minden korban nagyon fontos volt, de napjainkban különösen az a levegő szennyezettsége, a túlzott stressz hatások miatt, de elengedhetetlen alapja az ápolt megjelenésnek is, hiszen ez az, ami elsőként szembetűnik, s amit megkövetelnek a mai  külső és belső elvárások.

A szép, egészséges bőr rendszeres ápolást igényel:
- naponta meg kell tisztítani a szennyeződésektől,
- védeni kell a szélsőséges időjárási hatásoktól, a környezeti ártalmaktól (tűző napfény, szél, hideg, füst, vegyi anyagok),
- óvni kell a kiszáradástól,
- bizonyos kor után a regenerálásáról, táplálásáról sem árt  gondoskodni.

Budapestentalálható kozmetikámban az arckezelések során kizárólag a legkiválóbb minőségű, aktív kozmetikai hatóanyagokban gazdag, professzionális kozmetikumokat használok.

 
 

Aranykezelés

 

Tisztító arckezelés

 

Tűnélküli mezoterápia

Arckezeles aranykezeles maszk

 

tisztito arckezeles

 

 mesotherápia

Minden nő életében van olyan pillanat, amikor nagyon fontos, hogy a lehető legjobb formáját hozza. Legyen ez egy fontos randevú, vagy egy kiemelkedő esemény - esküvő, party - kitűnő megoldást kínál az aranykezelés.

 

Lassan beköszönt a tavasz, élvezhetjük a napsütést, a színeket, az első virágokat, a  friss gyümölcsöket. Készítsd elő a bőröd egy tisztító arckezeléssel, mely szabaddá teszi a pórusokat hogy befogadhasd a legteljesebb mértékben mindezt a földi jót.

 

Bőrfiatalítás felsőfokon! Egy Nobel-díjas felfedezés alapján kifejlesztett professzionális technika a tű nélküli kezelés, melynek alkalmazása során nem keletkeznek a bőrön mikrovérzések és fájdalommentessé válik a beavatkozás.

Részletekért kattints a képre!

 

Részletekért kattints a képre!

 

Részletekért kattints a képre!

 

 

 

 

 

Afrika maszk kezelés

 

Peel-off maszkos kezelés

 

Paraffinos kezelés

afrika maszk arckezeles   peel off mask arckezelés   Paraffinos arckezelés
Amikor a tükör ellenségeddé válik és nincs már alapozó, ami segíthetne, akkor jöhet az Afrika maszk kezelés, amely a gyógynövények erejével újra simává és feszessé teszi bőrödet.   Fáradt vagy és túlhajszolt? Túl sok stressz hatás ér? Nem érzed jól magad a bőrödben?Talán itt az ideje, hogy tégy egy lépést magadért és kényeztesd a bőröd, lelked Peel-off maszkos kezeléssel.   Télen a szélsőséges időjárás következtében bőrünk kiszáradhat és a vitaminhiány következtében színe megfakulhat. Hideg napokon igazán élvezetes hatást ad az a finom meleg, amit a Paraffinos arckezelés nyújt.
Részletekért kattints a képre!   Részletekért kattints a képre!   Részletekért kattints a képre!
         

Tini-kezelés

 

Relaxáló arcmasszázs

 

Gépi Peeleng Frimatorral

tini kezelés 4   relaxáló arcmasszázs4   Gépi peeling Frimatorral
Eleged van a pattanásokból? Tanácstalan vagy, hogy mit tegyél? Számtalan fiatal küzd hasonló problémával, ne add fel! Próbáld ki bátran a Tini kezelést és megbeszéljük, hogy otthon hogyan folytasd.   Fáradtnak, feszültnek és kimerültnek érzed magad? A dolgok nem úgy mennek, ahogy szeretnéd? Lépj ki ebből az önmagát rontó körből, fordulj egy kicsit magad felé, vegyél egy lazító és pihentető arcmasszázst és szebb lesz a világ.   Minden arckezelést Frimatorral (gépi peeling – bőrradír) készítek elő, mely segítségével sokkal intenzívebben eltávolíthatóak az elhalt hámsejtek, mint a kézi peelinggel (dörzsöléssel).
Részletekért kattints a képre!   Részletekért kattints a képre!   Részletekért kattints a képre!
         

VIO-kezelés

 

Ultrahangos kezelés

 

 

VIO kezelés   ultrahangos arckezeles    
A kezelés során a készülékben ózon keletkezik, ami ebben a mennyiségben jelentősen baktérium-, vírus- és gombaölő hatású, egyúttal gyulladáscsökkentő és összehúzza a pórusokat.   A technika csodáit nem érdemes kihagyni a kozmetikai kezelések sorából. Ha igazán szeretnéd felturbózni a krémek, maszkok jótékony hatását, érdemes előtte igénybe venni az ultrahangos kezelést.    
Részletekért kattints a képre!   Részletekért kattints a képre!