Tű nélküli mezoterápia AJÁNDÁK HAJSZÁRÍTÁSSAL!

A mezoterápia, egy igazán hatékony és korszerű kozmetikai eljárás, mely során a bőr legmélyebb rétegeibe tudjuk bejuttatni az orvosi tisztaságú hatóanyagokat. Egy Nobel-díjas felfedezés alapján kifejlesztett professzionális technika a tű nélküli kezelés, melynek alkalmazása során nem keletkeznek a bőrön mikrovérzések és fájdalommentessé válik a beavatkozás.
 
A tű nélküli mezoterápia az elektromágneses hullámok bőrre kifejtett hatását használja ki, melyek kis csatornákat hoznak létre a bőr felszíntől a mélyebb rétegek felé. A hatóanyagok eljutnak a kívánt rétegekbe elősegítve ezzel a kollagén és az elasztin képződését így biztosítva a bőr mélyebb rétegeiben történő hidratációt.

A kezelés alkalmazható:
 

- arc feszesítésére, bőr megújításra,

- hidratálásra,
- zsíros nyak és toka kezelésre,
- UV sugarak és szolárium hatására történő bőr öregedés megelőzésére,
- pigmentfoltok halványítására,

- aknés bőr kezelésére,
- mimikai ráncok kezelésére,
- nyított pórusok és zsíros bőr kezelésére

  mesotherápia

Kúraszerű alkalmazása heti rendszerességgel, 4-8 alkalommal javasolt. Később szintfenntartásért havi 1 alkalom. Egy kezelés arcon kb. 45 perc. A hatóanyagkoktélok nem tartalmaznak illat és színezőanyagot valamint tartósítószereket.

A kezelés ára 10.000 Ft.

 BEJELENTKEZÉS: 70 628 2734

Minden jog fenntarva © 2018 kordakozmetika.hu - Korda Kozmetika Budapest VI. kerület E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.