Ultrahangos kezelés

Az ultrahang több milliméter, de akár több centiméter mélyen is képes a bőrbe hatolni. A bőr felületén található szarusejteket fellazítva fokozza a bőr felszívó képességét így az alkalmazott hatóanyagok, folyadékok, krémek, gélek könnyedén jutnak be a bőrbe a célsejtekhez. Az ultrahanggal elért állapot a kezelés utáni egy órában megmarad, szabad utat biztosítva a kezeléshez alkalmazott további hatóanyagoknak.
Az ultrahangos kezelés hatásaként a szövetrészecskék ide-oda mozgásukkal hőt termelnek. A bőrben található erek kitágulnak és fokozódik a vérátáramlás. Nő a sejtek tápanyag és oxigén ellátása. Mechanikai hatásának köszönhetően élénkül a nyirokfolyadék áramlási sebessége elősegítve a salakanyagok gyorsabb távozását.

Ultrahangos kezelés során a bőr mélyebb rétegeibe tudunk hatóanyagot bejuttatni, így azok erőteljesebben fejtik ki hatásukat.  Az ultrahangos készülék mikromasszázst idéz elő. Javul a sejtek anyagcseréje, a finomráncok feltöltődnek, hidratáltabb lesz a bőr, csökkenti a gyulladást. Javítja a nyirokáramlást, vérbőségfokozó (mivel ingerli az érfalakat).

iSkin ultrahangos arckezelés

Ultrahangos kezelés arckezeléshez 1.700 Ft Önállóan 2.500 Ft

Minden jog fenntarva © 2018 kordakozmetika.hu - Korda Kozmetika Budapest VI. kerület E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.