SZEMPILLA LIFTING

A szempilla lifting egy egyedülálló technika, ahol műszempillák használata nélkül látványos, ívelt szempillákhoz juttattjuk azokat is, akik idegenkednek a szempilla hosszabbítástól vagy allergiások rá, életmódjuk esetleg munkájuk miatt nem viselhetik azt.
A szempilla lifting folyamata fájdalommentes, inkább pihentető.
szempilla lifting 01

Az eljárás során a szemhéjra, egy speciális szilikon padot illesztünk közvetlenül a szempillák tövébe. A megfelelő ívet kiválasztva, speciális anyagokat használva tőből megemeljük a szempillákat, így szem nyitottabbnak tűnik, méretük optikailag megnövekszik, így a tekintet látványosabb lesz.
A kezelés során a pillák nem törnek el és nem károsodnak. Még szebb eredményt érhetünk el, ha speciális, keratint tartalmazó anyaggal ápoljuk az eljárás befejeztével valamint otthon, hogy pilláink még egészségesebbek, erősebbek legyenek.

szempilla lifting 02

A liftingelt szempilla az eljárás után azonnal festhető tartós festékkel, és egy nap elteltével bátran sminkelhetjük és moshatjuk. Hatása akár 4-6 hétig is kitart.
FONTOS! A lifting kezelés után 24 óráig nem érheti víz a szemet!
Kinek ajánlom a szempilla liftinget:
Aki egyszerűen csak szeretne látványosabbá tenni a tekintetét a lehető legtermészetesebb módon.
Akinek túl egyenes a szempillája.
Akinek nincs ideje minden reggel a szempilláját göndöríteni.
Aki nem szeretne 3D szempillát viselni, vagy allergiás a ragasztóra.
Aki olcsón szeretne tartós megoldást.

Szempilla Lifting Ára: 6.600Ft - TARTÓS SZEMPILLA FESTÉSSEL

BEJELENTKEZÉS: 70 628 2734

Minden jog fenntarva © 2018 kordakozmetika.hu - Korda Kozmetika Budapest VI. kerület E-mail: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.